Categorieën
Behandeling

Gerjan van de Kamp – Nijmegen

[includeme file=”all/deel/cms/001/profiel-01-kopfoto-02.php”]

Ik ben GerJan (of GJ), een ongeveer 2 meter lange afgestudeerd psycholoog die zich heeft omgeschoold tot yogadocent. Inmiddels 7 jaar fulltime als yogadocent aan het werk met meer dan 3500 gegeven lesuren in meerdere yogascholen, privézalen, sportcomplexen en wat al niet meer zij.

Ik geef zo’n 15 lessen per week en ben zo elke doordeweekse avond in en rondom Nijmegen te vinden. Ik geef lessen in het gehele spectrum van yoga: van meditatie, via de rustige vorm yin. Ook hathalessen bied ik veelvuldig aan wat een milde intensiteit kent, tot aan ashtanga, wat echt een fysieke vorm van yoga is.

Mijn aanpak is no-nonsense en laagdrempelig: geen ervaring nodig en als er wel ervaring is, bouwen we daarop verder. Alle ruimte om eruit te halen wat men eruit wil halen. Behoefte aan zweten en energiek bezig zijn? Ik moedig je graag aan! Behoefte aan rust en naar binnen keren? Laat mij met mijn zoetgevooisde stem je leiden naar een punt waar je jezelf weer kan horen en voelen.

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars en werk als ZZP-er. Ik reken 50 euro voor een les (meestal van een uur, maar een kwartiertje langer valt onder dezelfde prijs). Als iemand een privéles wil, kost dat dus 50 euro. Maar als we bijvoorbeeld online lessen aan gaan bieden, dan kan ik tot 4 mensen tegelijk lesgeven middels Skype of Zoom. De prijs per les blijft dan hetzelfde en zo kan men onderling de prijs verdelen en zo verlagen.

[includeme file=”all/deel/cms/001/profiel-02-gegevens-02.php”]