Categorieën
Zelfzorg

Monique van Soest – Ervaringswerker

Even voorstellen

Monique van Soest

Hallo, ik heet Monique. Ik ben 52 jaar en ik heb me aangemeld bij de Vrije GGZ als ervaringswerker.

In de periode van 2007 tot en met 2014 heb ik zes psychoses doorleefd. Mijn langste opname is drie weken geweest. De laatste psychose bracht ik thuis door. Dat duurde enkele dagen.

Ik heb intuïtief gekozen voor een weg zonder antipsychotica.

Over dat verhaal, over wat mij wel en niet geholpen heeft wil ik het gaan hebben. Ook kan ik vertellen hoe het is om in psychose te zijn en over de verschillende fases die naar een psychose toe leiden. Ik hoop dat dit gaat leiden tot meer begrip voor mensen die in psychose zijn.

Tot ziens,

Monique

Binnenkort zal Monique een webinar geven aan zorgprofessionals over het omgaan met psychoses.