Categorieën
Behandeling

Rob Derksen – Aardenburg

[includeme file=”all/deel/cms/001/profiel-01-kopfoto-02.php”]

Webinar

Overwin je angst.
Leer hoe je afkomt van de angst voor corona en hoe je negatieve emoties loslaat.

Zie Webinar (woensdag, 28 oktober 2020 om 19:30 uur).

Elk mens heeft een krachtige, zelfhelende ziel en een scala aan kwaliteiten en vermogens.

Ook heeft elk mens een passie in zich!

Aangenaam

Hoi, mijn naam is Rob Derksen. Sinds 20 jaar werk ik als therapeut en coach en ondersteun ik mensen op hun pad van zelfontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie. Mijn focus ligt daarbij op het in contact brengen met wie iemand van oorsprong is (de Zielskwaliteit), wat haar of zijn passie en ‘missie’ is, waar iemands kwaliteiten liggen en welke angsten en emoties er meespelen en ‘beperken’.

Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van psychische disbalansen, gedragsproblemen en verslavingen. Door mijn eigen beladen verleden weet ik wat het is om uit balans te zijn, maar ook hoe er weer terug in te komen.

Ik heb een zeer sterk ontwikkeld intuïtief vermogen, waardoor ik helder kan voelen, horen, zien en een sterke helder-wetendheid heb. Daardoor kom ik snel tot de kern van iemands wezen, waar iemand tegenaan loopt en wat er nodig is om emoties en angsten te overwinnen.

Een sessie

Ik geef zowel online sessies via Skype, FaceTime of Zoom, maar ook face to face sessies. Dit laatste kan in Amsterdam, Breda of Aardenburg (Zeeland).

Tijdens een sessies kom ik in verbinding met jouw energieveld en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie brengen, maar ook helderheid geven in de processen waarin jij je bevindt.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan krijg je inzichten in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.

Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische) blokkades die in jou vastzitten.

Kosten

  • De sessies duren ongeveer een uur.
  • Voor een face to face sessie vraag ik € 85,-
  • Voor een online sessie € 60,-
  • Mochten deze tarieven een probleem voor je zijn, dan is een aangepast tarief mogelijk naar draagkracht (vooraf overleg hierover).

Ik heb 2 boeken geschreven. Zie: De Overwinning en Bekijk ze eens als mensen

[includeme file=”all/deel/cms/001/profiel-02-gegevens-02.php”]